Ισόβια στο 45χρονο από τις Καλλονιές για το φονικό στη Μάνη

Σε ισόβια καταδικάστηκε, από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, ο 45χρονος από την Τοπική Κοινότητα Καλλονιές του Δήμου Ανατολικής Μάνης,...
Τετάρτη, 11 Ιούνιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
 Ισόβια στο 45χρονο από τις Καλλονιές  για το φονικό στη Μάνη
Σε ισόβια καταδικάστηκε, από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, ο 45χρονος από την Τοπική Κοινότητα Καλλονιές του Δήμου Ανατολικής Μάνης, που τον Απρίλιο του 2013 σκότωσε για μια θέση στάθμευσης τον 65χρονο θείο του και τραυμάτισε τη θεία του, ξαδέλφια και μια ανιψιά του.
Το Δικαστήριο έκρινε ότι το συμβάν τελέστηκε από πρόθεση και πως ο δράστης βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απορρίπτοντας τις αναφορές περί ύπουλης σχιζοφρένειας. Σύμφωνα μάλιστα με τον Εισαγγελέα πρόκειται για έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας, ο οποίος σε μια έκρηξη στιγμής μπορεί να κάνει κακό και ζήτησε να μετατραπούν οι απόπειρες ανθρωποκτονίας σε απόπειρες επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Τελικά, στο 45χρονο επεβλήθη ποινή φυλάκισης 10 ετών για τις λοιπές κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών με πρόθεση και κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας, της οπλοχρησίας κατʼ εξακολούθηση, της κατοχής φυσιγγίων, αλλά και χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος