Προσαγωγές και συλλήψεις σε Λακωνία, Αργολίδα και Μεσσηνία

Κοινή αστυνομική επιχείρηση
Παρασκευή, 30 Μάιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσαγωγές και συλλήψεις σε Λακωνία, Αργολίδα και Μεσσηνία
Με συνολικά 77 προσαγωγές και 30 συλλήψεις ολοκληρώθηκε ακόμα μια κοινή αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29/5 στις Περιφερειακές Ενότητες  Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σύμφωνα με το σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε 564 άτομα, καθώς και σε 298 οχήματα, προσήχθησαν στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα 77 άτομα και τελικά συνελήφθησαν τα 30.
Ειδικότερα στη Λακωνία, χειροπέδες φόρεσαν ένας Έλληνας για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έξι αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθεί και ένας 30χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ο 30χρονος κατηγορείται για τέσσερις κλοπές που  έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 28 και της Πέμπτης 29/5 στη Σπάρτη, σε καταστήματα αλλά και σε έναν Ιερό Ναό.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 138 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις  παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος