Νέα αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία

Έξι από τους δέκα συλληφθέντες Ρομά
Τετάρτη, 28 Μάιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
 Νέα αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία
Πρωτεία παραβατικότητας απονεμήθηκαν για ακόμα μια φορά στη Λακωνία και στους Ρομά που κατοικούν σε περιοχές του νομού μας.
Η ευρεία αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαΐου στη Λακωνία αλλά και στη γειτονική Μεσσηνία δείχνει ότι το πρόβλημα ανομίας της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας έχει αποκτήσει γερές βάσεις στα εγχώρια εδάφη.
Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία της Αστυνομίας, έλεγχοι έγιναν σε 221 άτομα, εκ των οποίων οι 139 ήταν Έλληνες και οι 82 αλλοδαποί, καθώς και σε 145 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 35 άτομα, από τα οποία τα 22 ήταν ημεδαποί και 13 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 13 πολίτες.
Στη Λακωνία, το ενδιαφέρον μονοπώλησαν και πάλι Ρομά, αφού από τους 10 συνολικά συλληφθέντες στο νομό οι 6 προέρχονται από τη συγκεκριμένη ομάδα. Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους 6 Ρομά αφορούν σε κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και σε παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Ωστόσο, ακόμα δύο Έλληνες στη Λακωνία πιάστηκαν για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ ένας συμπολίτης μας και μια αλλοδαπή κατηγορούνται για παραβάσεις του ΚΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος