Ακόμα μια αστυνομική επιχείρηση σε Λακωνία και Αργολίδα

Με συνολικά δεκαοχτώ συλλήψεις ολοκληρώθηκε κοινή αστυνομική επιχείρηση στους νομούς Λακωνίας και Αργολίδας, την Πέμπτη 22/5. Άντρες των αντίστοιχων Αστυνομικών...
Παρασκευή, 23 Μάιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ακόμα μια αστυνομική επιχείρηση σε Λακωνία και Αργολίδα
Με συνολικά δεκαοχτώ συλλήψεις ολοκληρώθηκε κοινή αστυνομική επιχείρηση στους νομούς Λακωνίας και Αργολίδας, την Πέμπτη 22/5. Άντρες των αντίστοιχων Αστυνομικών Διευθύνσεων, υπό το γενικό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν ελέγχους σε 443 άτομα, 308 οχήματα και οχτώ καταστήματα, προσήγαγαν στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα 48 άτομα και τελικά συνέλαβαν τα 18.
Συγκεκριμένα για τη Λακωνία, το κατώφλι του Εισαγγελέα θα περάσουν οχτώ άτομα, εκ των οποίων δύο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έξι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 47 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και δύο  παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος