Στη 19η Διεθνή Έκθεση Κων/πολης η Μυθική Πελοπόννησος

«Εκτός ορίων» η Περιφέρεια
Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
  Στη 19η Διεθνή Έκθεση Κων/πολης η Μυθική Πελοπόννησος
Στη Κωνσταντινούπολη στάθμευσε η Μυθική Πελοπόννησος από την Πέμπτη 30/1 έως και τη Τρίτη 4/2, προκειμένου να λάβει μέρος στη 19η Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΕΜΙΤΤ.
Σε έναν εντυπωσιακό χώρο 100 τμ, με κυρίαρχες τις φυσικές ομορφιές, αλλά και μια μεγάλη ελιά που μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στο κέντρο του περιπτέρου, προβλήθηκε σε εκατομμύρια Τούρκους και όχι μόνο, ο τουριστικός προορισμός της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στο περίπτερο της Μυθικής Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις για τους συμμετέχοντες Πελοποννήσιους επιχειρηματίες, ενώ δεν έλειψαν και οι επισκέψεις θεσμικών φορέων.
Την πρώτη ημέρα, το χώρο της τουριστικής προβολής της Πελοποννήσου επισκέφθηκε ο δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τομπάς, ο οποίος και συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνα Νικολάκου. Η κ. Νικολάκου μετέφερε στο δήμαρχο της Μητρόπολης τους χαιρετισμούς του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, καθώς και την πρόσκλησή του σύντομα να επισκεφθεί την Πελοπόννησο.
Την επόμενη ημέρα, το χώρο της Πελοποννήσου επισκέφτηκε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Κωνσταντινούπολη Νίκος Μαθιουδάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του, συνεχάρη τους εκπροσώπους της Περιφέρειας για την παρουσίαση του περιπτέρου και χαρακτήρισε την Πελοπόννησο εξαιρετικό τουριστικό προορισμό.
Πρότεινε μάλιστα στην κ. Νικολάκου, η περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το γενικό προξενείο της Ελλάδας να παρουσιάσει τον προορισμό σε ειδική εκδήλωση στο Σιγμανόγλειο Πολιτιστικό κέντρο στη Κωνσταντινούπολη. Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε τον κ. Μαθιουδάκη για την πρόσκληση, επεσήμανε τη μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλλει η Περιφέρεια για να αναδειχθεί τουριστικά η Πελοπόννησος και αναφέρθηκε στις εξαιρετικά σημαντικές αφίξεις πτήσεων που καταγράφησαν το 2013, αναδεικνύοντας το αεροδρόμιο Καλαμάτας σε «πανελλήνιο πρωταθλητή».
Αξίζει να σημειωθεί, πως στο περίπτερο της περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν επιχειρήσεις και φορείς από την Αρκαδία, την Αχαΐα, την Ηλεία, την Αργολίδα, την Κορινθία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία, παρουσιάζοντας συνολικά τον προορισμό, ενώ καθημερινά λάμβαναν χώρα επιδείξεις γευσιγνωσίας, με ποιοτικά Πελοποννησιακά προϊόντα και γεύσεις παραδοσιακές.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα