Στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής τα Κύθηρα

Την ανάπτυξη κοινών δράσεων, με κορωνίδα τον τομέα της τουριστικής προβολής, εξέτασαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο δήμαρχος...
Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής τα Κύθηρα
Την ανάπτυξη κοινών δράσεων, με κορωνίδα τον τομέα της τουριστικής προβολής, εξέτασαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο δήμαρχος Κυθήρων Θεόδωρος Κουκούλης, κατά τη συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας, την Τρίπολη, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.
«Τα Κύθηρα ανέκαθεν είχαν ισχυρούς δεσμούς με την Πελοπόννησο. Δεσμούς ιστορικούς, κοινωνικούς, πολιτισμικούς και οικονομικούς, τους οποίους είναι ανάγκη να ενισχύσουμε και να αναπτύξουμε περαιτέρω. Ιδιαίτερα στον τομέα του τουριστικού προϊόντος κρίνεται απαραίτητη η ανάπτυξη συνεργειών με αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Τατούλης και έδωσε εντολή το νησί να ενταχθεί στο σχεδιασμό τουριστικής προβολής της Πελοποννήσου.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κυθήρων τόνισε την ανάγκη εμβάθυνσης της συνεργασία με την περιφέρεια Πελοποννήσου και συμφώνησε στην ανάγκη ενιαίας προβολής του νησιού με το Μωριά.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα