Πώς να αποκτήσεις βελούδινη επιδερμίδα με 5 βήματα

Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2021 15:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πώς να αποκτήσεις βελούδινη επιδερμίδα με 5 βήματα

Η περιποίηση σώματος είναι ένα από κύρια θέματα που μας απασχολούν.Το σίγουρο είναι πως το δέρμα σας, θα σας ευχαριστεί γι’ αυτό και θα το νιώθετε πιο βελούδινο και απαλό, από κάθε άλλη φορά. Πως θα αποκτήσεις το βέλούδινο δέρμα; Δες παρακάτω...

To scrub
Κάπου εδώ είναι σημαντικό να τονίσουμε, πως η απολέπιση και ειδικά η απολέπιση σώματος, είναι καλύτερα να γίνεται σε στεγνή επιδερμίδα. Με κυκλικές κινήσεις, άπλωσε το αγαπημένο σου scrub σώματος, το οποίο αυτήν την εποχή με τις χαμηλές θερμοκρασίες, είναι προτιμότερο να περιέχει και έλαια, τα οποία θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου.

Ενυδάτωση με έλαια
Αν θέλεις να έχεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα για μια συγκεκριμένη ημέρα, θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσεις την περιποίηση, από την προηγούμενη νύχτα. Μετά την απολέπιση και το αφρόλουτρο, σειρά έχει η ενυδάτωση. Μπορεί, μόλις τα εφαρμόσεις, να νιώθεις μια έξτρα ενυδάτωση, αλλά μόλις απορροφηθούν και ειδικά την επόμενη ημέρα, θα έχεις μια επιδερμίδα πιο απαλή και ενυδατωμένη από ποτέ.

Περισσότερη έμφαση σε σημεία του σώματος
Οι αγκώνες, τα γόνατα και η πλάτη, είναι τα σημεία που πρέπει να δώσεις λίγη ακόμη αγάπη. Μιας και είναι από τις πιο ξηρές περιοχές στο σώμα και συχνά αποκαλύπτουν την ξηροδερμία.

Αρωματικές ενυδατικές σώματος
Τα παραπάνω βήματα θα σε βοηθήσουν σημαντικά, προκειμένου να έχεις μια απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. Την επόμενη ημέρα όμως, μη ξεχάσεις να απλώσεις ενυδατικά και αρωματικά body butters, τα οποία εκτός από λάμψη, προσφέρουν και απίστευτες μυρωδιές.

Μη ξεχάσεις τα πέλματα
Ένα σημείο το οποίο μπορεί να παραμελείς περισσότερο τον χειμώνα, είναι τα πέλματα. Και αυτά όμως, χρειάζονται πλούσια ενυδάτωση και απολέπιση, προκειμένου να τα διατηρήσεις απαλά και βελούδινα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia