Είσοδος σπιτιού: Στιλάτες αποθηκευτικές λύσεις

Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 16:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Είσοδος σπιτιού: Στιλάτες αποθηκευτικές λύσεις

Είτε μένετε σε μονοκατοικία και έχετε μεγάλο χώρο υποδοχής, είστε σε ένα μικρό διαμέρισμα που δεν σας αφήνει πολλά… περιθώρια, υπάρχουν πάντα αποθηκευτικές λύσεις για την είσοδο του σπιτιού σας.

Μπορεί να ζείτε σε κάποιο μέρος με πολλή βροχή και χιόνι ή μπορεί να έχετε παιδιά ή συγκατοίκους με μεγάλο και ογκώδη αθλητικό εξοπλισμό. Ένα είναι το σίγουρο: οι αποθηκευτικές λύσεις στην είσοδο συμβάλουν σημαντικά στην γενικότερη οργάνωση του σπιτιού. Τα καλά νέα: τα σωστά αντικείμενα, ανάλογα με τον χώρο σας, θα διατηρήσουν το σπίτι σας σε τάξη και θα του δώσουν το στιλ που χρειάζεται. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω μερικές ιδέες που μπορείτε να… αντιγράψετε και να δημιουργήσετε μια στιλάτη είσοδο που θα έχει ταυτόχρονα χώρο για να αποθηκεύετε τα καθημερινά σας αντικείμενα.


Δημιουργήστε ένα «κλειστό» δωμάτιο
Αν έχετε μεγάλη οικογένεια ή είστε αρκετοί συγκάτοικοι και ο χώρος σας το επιτρέπει, εκμεταλλευτείτε την αρχιτεκτονική του και δημιουργήστε ένα σύστημα που προορίζεται για την αποθήκευση καθημερινών αντικειμένων. Ένας πάγκος με αποθηκευτικά καλάθια, ένα μικρό χαλάκι και κρεμάστρες στον τοίχο για τα καπέλα, τις τσάντες και τα μπουφάν είναι αρκετά και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού οργανωμένο.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα