Κάνετε το υπνοδωμάτιό σας να μοιάζει με αυτά του Instagram!

Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2019 20:08 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάνετε το υπνοδωμάτιό σας να μοιάζει με αυτά του Instagram!

Παρόλο που χρειάζεται να καταβάλετε λίγη προσπάθεια για να δημιουργήσετε ένα άξιο για φωτογράφηση υπνοδωμάτιο, θα σας ικανοποιήσει πολύ το αποτέλεσμα. Το υποσχόμαστε!
Μάθετε να αφιερώνετε 5-6 λεπτά παραπάνω κάθε πρωί για να το «σουλουπώνετε» και να το ετοιμάζετε για το βράδυ που θα επιστρέφετε από τη δουλειά και θα χαίρεστε πολύ που αφιερώσατε αυτά τα παραπάνω λεπτά στην τελειοποίησή του. Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να κάνετε.

Ξεκινήστε από μια καλή βάση. Ένας γενικός κανόνας λέει πως πρέπει να αγοράζετε σύμφωνα με το τι «σηκώνει» η τσέπη σας. Μιας και περνάτε το 1/3 της ζωής σας στο κρεβάτι καλό είναι να έχετε ένα πολύ καλό στρώμα, ένα ωραίο κρεβάτι που σας αρέσει πολύ και όμορφα σεντόνια. Οι ειδικοί προτιμούν τα λευκά σεντόνια γιατί είναι κλασικά και διαχρονικά αλλά και γιατί το μάτι ξεκουράζεται καλύτερα σε έναν χώρο όπου επικρατεί το λευκό.

Προσέξτε τα σκεπάσματα. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου το σκέπασμα που θα βάλετε είναι το μυστικό για ένα στιλάτο κρεβάτι που θα δείχνει φιλόξενο και άνετο. Επιλέξτε γήινους τόνους και ζεστά υφάσματα ή παίξτε με patterns και χρώματα για να δημιουργήσετε ένταση και αντιθέσεις. Ένα βαμβακερό κουβερλί μπορεί να ομορφύνει πολύ το σκηνικό. Τους καλοκαιρινούς μήνες απλά διπλώνετε το κουβερλί στο τελείωμα του κρεβατιού.

Παίξτε το παιχνίδι των μαξιλαριών. Ταιριάξτε τα μεγάλα διακοσμητικά μαξιλάρια με το κουβερλί και τα πιο μικρά μαξιλάρια του ύπνου με τα σεντόνια. Ο ιδανικός αριθμός μαξιλαριών είναι 3 μαξιλάρια από τα οποία τα δύο μπορούν να ταιριάζουν σε μέγεθος και χρώμα και το τρίτο να είναι μικρότερο και ίσως -αν θέλετε- και μακρύτερο.

Τελευταίες πινελιές. Οι τελευταίες πινελιές είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά. Τακτοποιήστε τα κομοδίνα ώστε να μην υπάρχει κάτι περιττό πάνω σε αυτά. Βάλτε δύο όμορφα επιτραπέζια φωτιστικά δεξιά και αριστερά του κρεβατιού. Διακοσμήστε με ένα όμορφο, μεγάλο φυτό και αν θέλετε φτιάξτε και μια όμορφη γωνιά διαβάσματος. Μια άνετη πολυθρόνα, ένα επιδαπέδιο φωτιστικό και ένα μικρό τραπεζάκι μπορούν να δημιουργήσουν την τέλεια γωνιά διαβάσματος.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα