Επαφές του Δ. Σπάρτης στον «δρόμο» για παγκόσμιο κέντρο αγώνων υπεραποστάσεων

Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 14:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επαφές του Δ. Σπάρτης στον «δρόμο» για παγκόσμιο κέντρο αγώνων υπεραποστάσεων

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ώστε η Σπάρτη να καταστεί παγκόσμια πρωτεύουσα/παγκόσμιο κέντρο αγώνων υπεραποστάσεων, ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας  παρευρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, στο επίσημο δείπνο της Ένωσης διεθνών μαραθωνίων και αγώνων απόστασης AIMS (The Association of International Marathons and Distance Races), που διεξήχθη στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Athens Hotel». Στην ομοσπονδία AIMS συμμετέχουν 480 μέλη από 112 χώρες με τους μεγαλύτερους μαραθώνιους όλου του κόσμου.

Ο Π. Δούκας και η ειδική σύμβουλος για θέματα αθλητικής ανάπτυξης του Δ. Σπάρτης, Μαρία Πολύζου, είχαν συναντήσεις με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Πάκο Μποράο, καθώς την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ώστε να «ανοίξει» η πόρτα της Σπάρτης στο παγκόσμιο δρομικό κίνημα.

«Τα πρώτα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά καθώς και οι δύο υποσχέθηκαν να στηρίξουν ενεργά την προσπάθειά μας και ότι θα επισκεφθούν σύντομα στη Σπάρτη», αναφέρει ο Δ. Σπάρτης και προσθέτει: «Πιστεύουμε πως με τη βοήθεια και της πρωταθλήτριας μαραθωνίων κ. Μαρίας Πολύζου, θα πετύχουμε τους στόχους μας ακόμα πιο γρήγορα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti