Επιτυχημένες εμφανίσεις και μετάλλια για τον Άλμπατρος Σπάρτης

Στο άθλημα της κολύμβησης

Παρασκευή, 30 Ιούλιος 2021 15:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχημένες εμφανίσεις και μετάλλια για τον Άλμπατρος Σπάρτης

Με απολυτή επιτυχία συμμετείχαν οι αθλητές του ΑΓΟ Σπάρτης Άλμπατρος και στη φετινή αγωνιστική περίοδο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, παρά τις αντίξοες συνθήκες της χρονιάς, κατακτώντας μάλιστα τα δύο πρώτα μετάλλια στην ιστορία του ομίλου, αλλά και για την πόλη της Σπάρτη μετά από 30 χρόνια.

Στις 26/6 οι αθλητές του ομίλου, Θεοδοσόπουλος Κ., Γιαννόπουλος Γ., Κωτσινας Α., Τσαμπας Κ., Τσαμπας Η, Πετροπαυλής Σ., Βαδασης Κ., Λάμπρου Δ., Καργάκου Ε., Μπαγιώκου Α., Κωτσινα Μ. συμμετείχαν στην επίσημη ημερίδα ορίων Πανελληνίου πρωταθλήματος στο κολυμβητήριο του Λουτρακίου.

Στις 24/7 πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Αμαλιάδας το Περιφερειακό πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, όπου ο Όμιλος Άλμπατρος συμμετείχε με τις αθλήτριες Αγαθα Πέτρα, Σγούρδα Παν/τα, Θεοδοσοπούλου Χριστίνα, Πολίτη Δώρα, Καργάκου Σταματίνα, Βαδαση Καλλιόπη και την Μπατσάκη Όλγα, όπου κατέκτησε τη 2η θέση στα 50 μ. ελεύθερο και την 3η θέση στα 100 μ. ελεύθερο. Στη σκυταλοδρομία η ομάδα κατέκτησε την 4η θέση.

Ο όμιλος «συγχαίρει όλους τους αθλητές και τον προπονητή Δημήτρη Μαζαράκο για την άψογη αγωνιστική παρουσία και εύχεται καλή επιτυχία στο μέλλον.

Ευχαριστούμε τον Αθλητικό Οργανισμό Σπάρτης για τη στήριξη στις προσπάθειες ανάδειξης και ανάπτυξης του αθλήματος της κολύμβησης στα παιδιά της Σπάρτης».

Εύσημα του Αθλητικού Οργανισμού
Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον προπονητή και τους αθλητές του ΑΓΟ Σπάρτης Άλμπατρος για την επιτυχία τους στους κολυμβητικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν τόσο στο Λουτράκι στις 26/6/2021, στα πλαίσια ημερίδας ορίων Πανελληνίου πρωταθλήματος, όσο και στην Αμαλιάδα στις 24/7/2021 στα πλαίσια του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων. «Οι επιτυχίες αυτές επανέφεραν στην επιφάνεια το αγώνισμα της κολύμβησης μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και διακρίσεις στον όμιλο σας», αναφέρει ο Αθλητικός Οργανισμός.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti