Προκήρυξη τριετούς διάρκειας για τη Γ΄ Εθνική

Τρίτη, 13 Ιούλιος 2021 13:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προκήρυξη τριετούς διάρκειας για τη Γ΄ Εθνική

Εγκρίθηκε η προκήρυξη τριετίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

Προβλέπεται από την περίοδο 2022-2023 ο σχηματισμός τεσσάρων ομίλων 18 ομάδων (συνολικά συμμετοχή 72 ομάδων).

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις:
-  Συζητήθηκαν και θα εισαχθούν, εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής, προς ψήφιση στην έκτακτη γενική συνέλευση των ενώσεων-μελών της ΕΠΟ (19 Ιουλίου), παρατηρήσεις-παρεμβάσεις επί του προτεινόμενου από την FIFA και την UEFA σχεδίου του νέου καταστατικού της Ομοσπονδίας.
- Εγκρίθηκαν ο πειθαρχικός κώδικας, ο κανονισμός αγώνων ποδοσφαίρου, ο κανονισμός αδειοδότησης, ο κανονισμός λειτουργίας δικαστικών οργάνων, ο κανονισμός λειτουργίας διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου και ο κανονισμός ομάδων β΄ αγωνιστικής περιόδου 2021-22.
- Εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τριετούς διάρκειας (2021-2024), στην οποία προβλέπεται από την περίοδο 2022-23 ο σχηματισμός τεσσάρων ομίλων 18 ομάδων (συνολικά συμμετοχή 72 ομάδων).
- Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, καθώς και του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην άμμο.
- Εγκρίθηκε η διεξαγωγή εκτός έδρας φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Δανία (3/9) και η διεξαγωγή σε γήπεδα της Αθήνας των αγώνων της Εθνικής Γυναικών με την Γαλλία (17/9) και το Καζακστάν (21/9).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti