Επιθεώρηση αθλητικών χώρων στους «βόρειους δήμους»

Από τον Αθλητικό Οργανισμό Δ. Σπάρτης

Τετάρτη, 05 Μάιος 2021 14:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιθεώρηση αθλητικών χώρων στους «βόρειους δήμους»

Νέα περιοδεία σε αθλητικές εγκαταστάσεις πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες στελέχη του Αθλητικού Οργανισμού Δ. Σπάρτης. Σειρά είχαν αυτή τη φορά επισκέψεις σε περιοχές της ΔΕ Πελλάνας και συγκεκριμένα στις τοπικές κοινότητες Λογκανίκου, Αγόριανης, Αγίου Κωνσταντίνου και Γεωργιτσίου.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Στ. Περγαντής, «στον Λογκανίκο μάς περίμενε ο πρόεδρος του χωριού κ. Νικόλαος Παπαλυμπέρης, με τον οποίο πήγαμε στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στην άκρη του χωριού. Τυχαία συναντήσαμε και το δραστήριο ιερέα του Λογκανίκου, τον πάτερα Ανδρέα Κωστόπουλο όπου συζητήσαμε τις σκέψεις μας συμφώνησε και μας ευχήθηκε καλή δύναμη. Οι μπασκέτες βρίσκονται  σε καλή κατάσταση, αλλά ο υπόλοιπος χώρος του γηπέδου σε πολύ άσχημη κατάσταση. Συζητήσαμε και είπαμε, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα να βγάλουμε τις μπασκέτες και να τις τοποθετήσουμε στον προαύλιο χώρο του ενεργού δημοτικού σχολείου. Εκεί θα φτιαχτεί ένα ολοκληρωμένο γήπεδο μπάσκετ που μαζί με τη παιδική χαρά θα γίνει πόλος έλξης για τα παιδιά του χωριού και όχι μόνο. Μετά, πήγαμε στο γήπεδο ποδοσφαίρου μαζί με τον κ. Χρήστο Αγγάνη και πραγματικά διαπιστώσαμε ότι το γήπεδο με χόρτο είναι ένα στολίδι των βορείων Δήμων  και διατηρείτε χάρη στην φροντίδα των ανθρώπων του αθλητικού συλλόγου. Υπάρχουν βέβαια μικροπροβλήματα αλλα θα λυθούν και αυτά με τη συνεργασία μας».

Συνεχίζοντας, ο κ. Περγαντής σημείωσε πως «στην Αγόριανη μάς περίμεναν τα αδέλφια  Ανδρέας και Παναγιώτης Παπαδόπουλος, διακεκριμένοι επιστήμονες και προσωπικότητες στον Δήμο μας και άλλοι κάτοικοι, αφού ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σουχλέρης απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Είδαμε το γήπεδο του μπάσκετ που έχει πολλά προβλήματα, καθώς και δίπλα το μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χόρτο αλλά υπάρχει έλλειψη απο νερό για την καλοκαιρινή περίοδο. Συζητήσαμε και θα δούμε μελλοντικά πως θα λύσουμε τα προβλήματα των γηπέδων αυτών».

Ακολούθως, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, «στον Αγιο Κωσταντίνο μάς περίμενε ο πρόεδρος κ. Γιώργος Ρουμπός, όπου μας υπέδειξε ένα χώρο συγκεκριμένα στα Φουντέικα που μπορεί πάλι σε συνεργασία να δημιουργηθεί μα μικρή αλάνα για τους μικρούς φίλους του χωριού.

Στην τοπική κοινότητα Γεωργιτσίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις και ποδοσφαίρου. «Βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και χρειάζονται επειγόντως καθάρισμα και κάποιες εργασίες συντήρησης για να γίνουν λειτουργικές και κυρίως ασφαλείς για τους αθλητές», επισήμανε ο κ. Περγαντής.

Όπως τόνισε ο ίδιος, «σκοπός είναι να συντηρήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν σε κάθε χωριό, σε συνεργασία βέβαια με τις τοπικές κοινότητες και με όλους τους συλλογικούς φορείς του τόπου.

Επιδιώκουμε τα παιδιά του κάθε χωριού, καθώς και τα παιδιά που πηγαίνουν για  Σαββατοκύριακα ή για τις διακοπές τους να περνάνε όμορφα σε αυτούς τους αθλητικούς χώρους, ώστε η διαμονή τους να είναι ευχάριστη και η αγάπη τους για το χωριό πολύ μεγάλη».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland