Έτοιμο προς χρήση το γήπεδο μπάσκετ στην Τρύπη

Παρασκευή, 23 Απρίλιος 2021 14:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έτοιμο προς χρήση το γήπεδο μπάσκετ στην Τρύπη

Παραδόθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό Δ. Σπάρτης προς χρήση το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην Τοπική Κοινότητα Τρύπης, αφού προηγήθηκαν όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης. Οι εγκαταστάσεις θα λειτουργήσουν όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και η εξέλιξη της πανδημίας.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, η αντιδήμαρχος Οικονομικών  Γεωργία Δεδεδήμου, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Γεωργία Ζαχαράκη, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Αγαθίας ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τρύπης Χρήστος Μαυρακάκος, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρύπης  Παναγιώτης  Νικολέτος και Ηλίας Μαυρακάκος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σταύρος Περγαντής και το μέλος Άννα Παπαστρατάκου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δ. Σπάρτης Στ. Περγαντής ανέφερε: «Ικανοποιημένοι όλοι για το ωραίο αποτέλεσμα, συμφωνήσαμε να το προσέχουμε απο εδώ και πέρα, για να είναι καθαρό και βέβαια ασφαλές. Θα προσπαθήσουμε να μπει ηλεκτρικό ρεύμα ώστε να τοποθετήσουμε προβολείς για προπονήσεις και παιχνίδια τις βραδινές ώρες. Καλούμε τους φίλους του μπάσκετ να επισκεφθούν το γήπεδο αυτό και να προπονηθούν σε έναν χώρο φτιαγμένο μέσα στη φύση. Το γήπεδο βρίσκεται σε εξαιρετικά όμορφο σημείο και για όσους δε το γνωρίζουν είναι στο αριστερό μέρος όπως ανεβαίνουμε πριν την Τρύπη».

Σύμφωνα με τον κ. Περγαντή, στην πλατφόρμα του Αθλητικού Οργανισμού θα δίνονται όλες οι πληροφορίες για  το γήπεδο αυτό.

«Μπράβο σε όλους και συνεχίζουμε. Κάθε γήπεδο που γίνεται, δίνει ζωή και υγεία στους ανθρώπους. Προσέχετε τον εαυτό σας. Διώξτε το άγχος και τις στεναχώριες, γυμναστείτε για υγεία», κατέληξε ο κ. Περγαντής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland