Αστέρας Βλαχιώτη για έναρξη Football League: «Να είναι η αρχή για τη γιορτή του ποδοσφαίρου»

Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 13:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αστέρας Βλαχιώτη για έναρξη Football League: «Να είναι η αρχή για τη γιορτή του ποδοσφαίρου»

Το «πράσινο φως» έδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο οι ομάδες θα πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο. Πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές και το αντίστοιχο επιτελείο θα πρέπει να εξετάζεται εβδομαδιαία σε μοριακά τεστ κορωνοϊού από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Παράλληλα, δόθηκε άδεια για τη χρήση ανοιχτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων και υποψήφιους των Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Στρατιωτικών Σχολών.   

 Μετά την παραπάνω εξέλιξη, ο Αστέρας Βλαχιώτη, που συγκαταλέγεται στα σωματεία που θα αγωνιστούν στη Football League, αναφέρει τα εξής: «Το πιο λαοφιλές άθλημα στον κόσμο κατά γενική ομολογία είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα ήρθε επιτέλους μετά από 11 μήνες η ΔΙΚΑΙΩΣΗ για 1000 οικογένειες ποδοσφαιριστών, προπονητικού τιμ, υπαλληλικού προσωπικού της πολύπαθούς Football League.

Η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων την οποία ευχαριστούμε έδωσε το πράσινο φως για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων.

Μετά από τη συνεχόμενη κατάθεση του αιτήματος για έναρξη, τόσο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κο Αυγενάκη, όσο και από τον Πρόεδρο της SL2/FL και τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠ Κο Μπαντή, τους οποίους και ευχαριστούμε, δόθηκε και πάλι η δυνατότητα να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι ΠΑΝΤΑ όμως με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας που υπογράψαμε και οι 20 ΠΑΕ ομόφωνα από τις 11 Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος μας Κος Μαρτσούκος Πέτρος ήταν από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος που ΠΙΣΤΕΥΕ από την πρώτη στιγμή της αναστολής ότι θα φθάναμε στην σημερινή στιγμή της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ και έναρξης των ομαδικών προπονήσεων δίνοντας μάχη από όλες τις πλευρές για το καλό της Football League και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου γενικότερα.

Η σημερινή ημέρα ευχόμαστε να είναι η αρχή για την γιορτή του ποδοσφαίρου και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland