Συνεργασία Αθλητικού Οργανισμού-ΕΠΣ για το ενωσιακό γήπεδο Αγ. Ιωάννη

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργική κάλυψη

Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2021 13:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεργασία Αθλητικού Οργανισμού-ΕΠΣ για το ενωσιακό γήπεδο Αγ. Ιωάννη

Επίσκεψη στο ενωσιακό γήπεδο ποδοσφαίρου στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δ. Σπάρτης Σταύρος Περγαντής, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτη Καρρά.

Όπως δήλωσε ο κ. Περγαντής, «το γήπεδο αυτό ανήκει στην ΕΠΣ Λακωνίας και το χρησιμοποιούν οι σύλλογοι ποδοσφαίρου του Δήμου Σπάρτης για αγώνες και προπόνηση. Όμως επειδή το γήπεδο αυτό έχει έξοδα συντήρησης, δηλαδή ηλεκτρισμό (προβολείς) καθαριότητα και  ασφάλεια, είναι  υποχρεωμένοι οι σύλλογοι που το χρησιμοποιούν να πληρώνουν κάποιο αντίτιμο για να πληρωθούν αυτά τα έξοδα».

«Συμφωνήσαμε, προσθέτει ο κ. Περγαντής, να βρούμε το τρόπο και μια  φόρμουλα για  να αναλάβει όλα τα έξοδα συντήρησης ο Αθλητικός Οργανισμός Σπάρτης και οι ομάδες να αγωνίζονται και να προπονούνται δωρεάν. Ακόμη, θα υπάρχουν ώρες για το κοινό και βέβαια θα μπορούν  τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας να το χρησιμοποιούν και να το επισκέπτονται σε μια σχολική τους εκδρομή».

Επισημαίνεται πως στο γήπεδο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα πλήρη ανακαίνιση του πλαστικού χορταριού με έξοδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ακόμη, εκεί θα διεξαχθούν και πολλές προγραμματισμένες αθλητικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 2.500 ετών από τη Μάχη των Θερμοπυλών.

«Είναι ένα σύγχρονο γήπεδο με προβολείς, τέλεια αποδυτήρια, αίθουσα διδασκαλίας, ιατρείο, κυλικείο και γραφεία», σημείωσε ο κ. Περγαντής ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας «για τη συνεργασία που ξεκινάμε και προγραμματίζεται  προς όφελος των ομάδων και των πολιτών του Δήμου μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland