Νέες επιθεωρήσεις από τον Αθλητικό Οργανισμό Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Σε αθλητικούς χώρους σε Αλέσια και Τρύπη

Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2021 12:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέες επιθεωρήσεις από τον Αθλητικό Οργανισμό Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε αθλητικές εγκαταστάσεις, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δ. Σπάρτης Σταύρος Περγαντής βρέθηκε προ ημερών στα Αλέσια, όπου υπάρχει ανοικτό γήπεδο μπάσκετ με προδιαγραφές να χρησιμοποιείται και για τα αθλήματα του βόλεϊ και του τένις.

Ο Στ. Περγαντής συνάντησε το μέλος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου Πέτρο  Σακελλαράκο, ο οποίος με διάθεση και αγάπη φροντίζει τις εγκαταστάσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Μαζί τους ήταν και ο αντιδήμαρχος Σπάρτης και υπεύθυνος στο τμήμα Περιβάλλοντος Χρήστος Κανακάκος.

«Κυρίως συζητήσαμε θέματα που αφορούν τη συντήρησή του, καθώς και για το σκεπτικό να χρησιμοποιείται  το γήπεδο  αυτό και από άλλους συνδημότες μας και συλλόγους. Βέβαια, αυτό θα γίνει σε οργανωμένα πλαίσια και υπεύθυνα», δήλωσε ο Στ. Περγαντής.

Στην Τρύπη
Το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Τρύπης καθαρίστηκε και θα ετοιμαστεί απο τον Αθλητικό Οργανισμό Σπάρτης για να δοθεί προς χρήση από τους δημότες.

Είχε κατασκευαστεί επί εποχής του τέως Δήμου Μυστρά, στο πλαίσιο των προγραμμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Σε συνεργασία, βέβαια, με τον πρόεδρο του χωριού Χρήστο Μαυρακάκο θα ανακαινίσουμε όσο καλύτερα το γήπεδο αυτό», επεσήμανε ο Στ. Περγαντής, προσθέτοντας: «Σκοπός μας είναι να γίνει μια καλή συντήρηση να φτιαχτεί με όλες τις προδιαγραφές για  να  χρησιμοποιείται και για τένις και παράλληλα να αυξήσουμε τους αθλητικούς χώρους που τόσο ανάγκη έχει ο Δήμος μας».

Καταλήγοντας, ο επικεφαλής του Αθλητικού Οργανισμού επεσήμανε: «Προσπαθούμε, όταν τελειώσει η πανδημία, να έχουμε έτοιμες τις αθλητικές εγκαταστάσεις για να μπορούν να προπονηθούν οι σύλλογοι οι αθλητές και οι συνδημότες μας».

Οι επόμενες επισκέψεις του Αθλητικού Οργανισμού προγραμματίζονται στον οικισμό του Βαφειού και στην τοπική κοινότητα Μυστρά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland