Οργή: Βάνδαλοι «ρήμαξαν» το Σαϊνοπούλειο! (ΦΩΤΟ)

Εκτεταμένες ζημιές στις εγκατστάσεις του γηπέδου -  Η αντίδραση του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Στ. Περγαντή

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2021 14:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οργή: Βάνδαλοι «ρήμαξαν» το Σαϊνοπούλειο! (ΦΩΤΟ)

Θλίψη, αγανάκτηση και θυμό προκαλούν οι εικόνες από τα αποδυτήρια του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Σαϊνοπούλειο άλσος, μετά από «επιδρομή» άγνωστων δραστών. Κατά τη μετάβασή τους στον χώρο, οι υπεύθυνοι των εγκαταστάσεων διαπίστωσαν πλήρη καταστροφή του χώρου αποδυτηρίων, ενώ από το μένος των βάνδαλων δεν ξέφυγαν οι υαλοπίνακες (τζάμια), τα οποία έσπασαν χρησιμοποιώντας ξύλινη σανίδα.

Έξαλλος με την παραπάνω εξέλιξη είναι και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δ. Σπάρτης κ. Σταύρος Περγαντής, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό αντικρίσαμε στην επίσκεψή μας και πραγματικά μένει αναπάντητο το ερώτημα γιατί το έκαναν; Γιατί τόση μανία; Τι τους έφταιγε;»

Όπως ανέφερε ο κ. Περγαντής, «ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, πάρθηκαν αποτυπώματα και πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν αποτελέσματα θα συλληφθούν οι ένοχοι και θα τιμωρηθούν ανάλογα». Ο ίδιος δεν κρύβει την οργή του: «Κατάφεραν ένα τέτοιο στολίδι του αθλητισμού να καταστρέψουν ένα κομμάτι του και να μας βάλουν στη διαδικασία να πληρώσουμε για την ανακατασκευή τους και να στερηθεί τη συντήρηση κάποιο άλλο αθλητικό γήπεδο».

«Τέτοια φαινόμενα τέτοιες εικόνες είναι καταδικαστέες και όλοι μας πρέπει να τα  προσέχουμε», τονίζει ο Στ. Περγαντής, απευθύνοντας την εξής έκκληση: «Αγαπητοί συμπολίτες, βοηθήστε να προστατέψουμε τους αθλητικούς χώρους και ειδοποιήστε ή εμάς ή την Αστυνομία, όταν αντιληφθείτε τέτοιες άσχημες  ενέργειες».

Υπογραμμίζεται πως ο Αθλητικός Οργανισμός Σπάρτης θα λάβει μέτρα ασφαλείας και θα αναζητήσει ενδεδειγμένους τρόπους για να διαφυλάξει την αθλητική του περιουσία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland