«Ένεση» ρευστότητας από τον Δ. Σπάρτης σε λακωνικά σωματεία

Καρράς: «Η Αυτοδιοίκηση στέκεται αρωγός στον αγώνα για βιωσιμότητα»

Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2020 14:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ένεση» ρευστότητας από τον Δ. Σπάρτης σε λακωνικά σωματεία

Στην οικονομική ενίσχυση ερασιτεχνικών σωματείων της Α’ Κατηγορίας Λακωνίας, καθώς και της γυναικείας ομάδας των Καρυάτιδων που συμμετέχει στην Α’ Εθνική Γυναικών,  προχωρά ο Δ. Σπάρτης.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκης Καρράς αναφέρει τα εξής: «Η στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχει συνέχεια, με τον Δήμο Σπάρτης να επιχορηγεί επτά σωματεία μας που συμμετέχουν στο τοπικό μας πρωτάθλημα της Α’  κατηγορίας και την γυναικεία ομάδα των "Καρυάτιδων" στην Α’ Εθνική γυναικών».

Όπως επισημαίνει, «σήμερα που όλα δοκιμάζονται και ιδιαίτερα ο αθλητισμός, η Αυτοδιοίκηση στέκεται αρωγός στα σωματεία που δίνουν αγώνα για την βιωσιμότητα τους και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για την ενεργή βοήθεια που παρέχει παρά τις όποιες άλλες αυξημένες  ανάγκες έχει για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στην ποιότητα ζωής των πολιτών της περιοχής ευθύνης της.

Ευελπιστούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να επιχορηγηθούν ξανά, διότι ένα χρόνο με την παρουσία της πανδημίας έχει επιφέρει μόνο έξοδα για την λειτουργία τους και τα έσοδα τους είναι πενιχρά».

«Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, δημιουργεί παιδεία και είναι τρόπος ζωής για πολλούς συμπολίτες μας», καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland