«Ένεση» σχεδόν 11 χιλ. ευρώ σε λακωνικά σωματεία από την Περιφέρεια

Δήλωση Τάκη Καρρά

Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2020 14:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ένεση» σχεδόν 11 χιλ. ευρώ σε λακωνικά σωματεία από την Περιφέρεια

Με το συνολικό ποσό των 10.950 ευρώ επιχορηγούνται ποδοσφαιρικά σωματεία της Λακωνίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνολικά σε ομάδες και των πέντε νομών της Περιφέρειας (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία) θα διατεθούν 92.250 ευρώ.

Η παραπάνω ενίσχυση προήλθε μετά από σχετική πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Πελοποννήσου Ιωάννη Μαντζούνη, που αποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκης Καρράς αναφέρει: «Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων που συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Σημαντική η συμβολή του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γ. Μαντζούνη και η στήριξη  του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θ. Βερούτη και των περιφερειακών συμβούλων του τόπου μας που ευελπιστούμε να έχει  συνέχεια και για  τα σωματεία  των τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς και των Ενώσεων τους».

Σωματεία ΠΕ Λακωνίας

Ποδόσφαιρο
• Μολαϊκός - Γ’ Εθνική Ανδρών: 2.400,00 €
• Άρης Σκάλας - Γ’ Εθνική Ανδρών: 2.400,00 €
• Πανγυθεατικός - Γ’ Εθνική Ανδρών: 2.400,00 €
• Καρυάτιδες - Α’ Εθνική Γυναικών: 3.750,00 €

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών