Ηλεκτρονικές εγγραφές για τα γήπεδα τένις του Δ. Σπάρτης

Από 7/12 με αυστηρούς κανόνες

Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2020 14:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ηλεκτρονικές εγγραφές για τα γήπεδα τένις του Δ. Σπάρτης

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας open1booking.gr θα διενεργούνται, από Δευτέρα 7/12, οι εγγραφές για τα γήπεδα τένις του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης.

Η πλατφόρμα θα ανοίγει για δυο συνεχόμενες ημέρες, από τις 10:00 έως τις 20:00 της επόμενης ημέρας Δευτέρα-Τρίτη, Τετάρτη-Πέμπτη, Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή.Οδηγίες εγγραφής

• Από υπολογιστή: Στην ιστοσελίδα open1booking.gr θα βρίσκετε το εικονίδιο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης, θα το επιλέγετε και στη συνέχεια θα επιλέγετε το γήπεδο στο οποίο θέλετε να παίξετε. Θα εμφανίζονται οι ώρες και θα επιλέγετε την ώρα που θέλετε να παίξετε εφόσον είναι ελεύθερη και θα συμπληρώνετε τα στοιχειά που σας ζητούνται(τα στοιχειά δεν θα δημοσιεύονται πουθενά, λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων).Τα στοιχειά σας θα διατηρούνται  ηλεκτρονικά και θα είναι ορατά για ένα διάστημα 15ημερων μόνο από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης  για τυχόν ελέγχους τόσο για την εφαρμογή του προγράμματος όσο και  για ιχνηλάτιση σε περίπτωση κρούσματος Covid-19. Η έγγραφη είναι ατομική και θα πρέπει και ο συμπαίκτης σας να κάνει την ίδια διαδικασία για την ώρα που θέλετε να παίξετε. Τελειώνοντας πατήστε αποδοχή των όρων που εμφανίζονται. Η έγγραφη σας θα έχει γίνει επιτυχώς.
•  Από κινητό smartphone/tablet: Από το εικονίδιο της Google κάνετε αναζήτηση πληκτρολογώντας το open1booking.gr. Στη συνέχεια επιλέγεται "Προσθήκη στην αρχική οθόνη" και η εφαρμογή ΟΤSbooking θα βρίσκεται πλέον στην αρχική σας οθόνη. Ανοίγοντας την εφαρμογή θα βρίσκετε το εικονίδιο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης, θα το επιλέγετε και στη συνέχεια θα επιλέγετε το γήπεδο στο οποίο θέλετε να παίξετε. Θα εμφανίζονται οι ώρες και θα επιλέγετε την ώρα που θέλετε να παίξετε εφόσον είναι ελεύθερη και θα συμπληρώνετε τα στοιχειά που σας ζητούνται (τα στοιχειά δεν θα δημοσιεύονται πουθενά, λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων). Τα στοιχειά σας θα διατηρούνται  ηλεκτρονικά και θα είναι ορατά για ένα διάστημα 15ημερων μόνο από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης  για τυχόν ελέγχους τόσο για την εφαρμογή του προγράμματος όσο και για ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος covid-19. Η εγγραφή είναι ατομική και θα πρέπει και ο συμπαίκτης σας να κάνει την ίδια διαδικασία για την ώρα που θέλετε να παίξετε. Τελειώνοντας πατήστε αποδοχή των όρων που εμφανίζονται. Η εγγραφή σας θα έχει γίνει επιτυχώς.

Γενικές οδηγίες
1. Ο κάθε αθλούμενος μπορεί να κάνει χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων αυστηρά 2 φόρες από Δευτέρα έως Πέμπτη και μια ώρα την ημέρα.
2. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο κάθε αθλούμενος μπορεί να κλείσει από μια φόρα την ημέρα.
3. Σε περίπτωση ακύρωσης ώρας ή αλλαγής παιχτών θα πρέπει να ενημερώσετε τηλεφωνικά το γραφείο του Αθλητικού Οργανισμού στο τηλέφωνο 2731029082 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-14:00.
4. Ο Αθλητικός Οργανισμός έχει δικαίωμα να διαγράψει-αποκλείσει αθλούμενους εφόσον  διαπιστωθεί ότι δόθηκαν ψευδή στοιχειά ή ότι έχει δηλώσει να παίξει πάνω από 2 φόρες είτε ημερησίως είτε από Δευτέρα έως Πέμπτη.
5.  Θα γίνονται καθημερινοί έλεγχοι τόσο για την τήρηση του προγράμματος , όσο και για την σωστή εφαρμογή των κανόνων για την καταπολέμηση του Covid-19.O Αθλητικός Οργανισμός έχει δικαίωμα να επιβάλει ποινή σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω σε αθλούμενος και στους συλλόγους.
6. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί πιλοτικά την 1η εβδομάδα. Για τυχόν προβλήματα ή παρατηρήσεις σχετικά με τη λειτουργία του προγράμματος παρακαλώ να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland