Οικονομική στήριξη στις Καρυάτιδες από τις «Θυγατέρες της Πηνελόπης»

Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2020 16:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οικονομική στήριξη στις Καρυάτιδες από τις «Θυγατέρες της Πηνελόπης»

Το ΔΣ του σωματείου των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» Σπάρτης έδειξε έμπρακτα την αγάπη του και την στήριξή του προς την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα «Οι Καρυάτιδες»,  προσφέροντας ένα σεβαστό ποσό για τις οικονομικές ανάγκες της ομάδας.

Η πρόεδρος του τμήματος τόνισε πως «με μεγάλη χαρά το ΔΣ έλαβε ομόφωνη απόφαση να προβεί σε αυτή την ενέργεια διότι μέσα στους σκοπούς του καταστατικού των σωματείου είναι η προώθηση της παιδείας και του πολιτισμού. Ως Σπαρτιάτες γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο αθλητισμός και στους δύο αυτούς τομείς. Επίσης, ως γυναικείο σωματείο δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχο, βλέποντας της νεαρές αθλήτριες να κατακτούν θέση στην Α΄ Κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου και να μην ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμά τους για βοήθεια».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος