Εκστρατεία στήριξης των Καρυάτιδων Σπάρτης

Με το ποσό των 8.000 ευρώ ενισχύει τον σύλλογο ο Δ. Σπάρτης

Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020 14:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκστρατεία στήριξης των Καρυάτιδων Σπάρτης

Συνάντηση με τη διοίκηση και τις αθλήτριες, τα μέλη και τους φίλους της γυναικείας ομάδας των Καρυάτιδων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17/9 στο παλαιό δημαρχιακό μέγαρο Σπάρτης, κατόπιν πρωτοβουλίας της Δημοτικής Αρχής. Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός για την ανάληψη ενεργειών σε ένα εγχείρημα ανεύρεσης των απαραίτητων πόρων, ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών.

Ο δήμαρχος Σπάρτης Π. Δούκας δεσμεύτηκε πως ο Δ. Σπάρτης θα διαθέσει σε πρώτη φάση  το ποσό των 8.000 ευρώ για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του συλλόγου, κάλεσε τους πολίτες να εγγραφούν γραφούν ως μέλη στο σύλλογο, ενώ γνωστοποίησε πως επίκεινται επαφές με ομογενείς του εξωτερικού, αλλά και επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν, ώστε να συγκεντρωθούν οι οικονομικοί πόροι που χρειάζονται οι Καρυάτιδες. Ακόμα, ο κ. Δούκας ζήτησε από τους πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών» στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Ζαχαράκη είπε πως προτίθεται να  ενεργοποιήσει τους γυναικείους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, με στόχο να  συνδράμουν και αυτοί, με όποιον τρόπο μπορούν, τις προσπάθειες της ομάδας.

Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης των κκ Αργειτάκου και Ευ. Βαλιώτη, συμφώνησαν με τις αναφορές του Π. Δούκα κι έθεσαν τους εαυτούς τους αρωγούς στην προσπάθεια.

Ο γραμματέας των Καρυάτιδων Νίκος Γομάτος παρουσίασε στους παρευρισκομένους, τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος στην καθημερινότητά του, ενώ οι αθλήτριες απηύθυναν έκκληση να στηρίξει η πόλη της Σπάρτης τη μοναδική γυναικεία ομάδα του νομού, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά, καθώς όπως συγκεκριμένα ανέφεραν: «Οι θεατές των παιχνιδιών μας, με την ηθική στήριξή τους, είναι σαν ένας ακόμα επιπλέον παίκτης στην ομάδα».

Να σημειωθεί πως αρκετές από τις παίκτριες των Καρυάτιδων είναι πρώην φοιτήτριες των πανεπιστημιακών τμημάτων της Σπάρτης κι επέλεξαν να παραμείνουν στην πόλη γιατί αγαπούν τον τόπο και επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Οι Καρυάτιδες πρόκειται να ξεκινήσουν εκστρατεία ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας, καθώς και δράσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων και μάς χρειάζονται δίπλα τους σε αυτή τους την προσπάθεια. Ας μην τις απογοητεύσουμε.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών