Σε εξέλιξη οι εγγραφές για το «Oceanman Greece 2020»

Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 1.000

Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 10:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε εξέλιξη οι εγγραφές  για το «Oceanman Greece 2020»

Όπως τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, η κορυφαία διεθνής διοργάνωση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας «Oceanman», θα κάνει τη στάση της και στην Ελλάδα.

Αθλητές από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου θα βρεθούν στη χώρα μας, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μοναδική αυτή εμπειρία κολύμβησης στα κρυστάλλινα νερά του όρμου του Οιτύλου Αν. Μάνης, αλλά και να διεκδικήσουν μια θέση για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στις 27 και 28 Ιουνίου 2020, το Οίτυλο θα καλωσορίσει αθλητές από όλον τον κόσμο, που όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στη διοργάνωση, αποδεικνύοντας τον διεθνή της χαρακτήρα.

Το «Oceanman Greece 2020» θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές κολυμβητικές αποστάσεις, αγώνες σκυταλοδρομίας, καθώς επίσης και έναν ξεχωριστό αγώνα για τους μικρούς φίλους της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο γραφικό Λιμένι.

Οι προσδοκίες των διοργανωτών έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς από τα μέσα Δεκεμβρίου που άνοιξαν οι εγγραφές, περισσότεροι από 600 αθλητές από 15 διαφορετικές χώρες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, ενώ αναμένεται ο αριθμός τους να ξεπεράσει τους 1.000.

Για όσους ενδιαφέρονται, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους πατώντας εδώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος