«Τρέχουν» νερά στο γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης

Τι αναφέρει ο Σπαρτιατικός

Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 14:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Τρέχουν» νερά στο γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης

Προβληματική είναι η κατάσταση που παρουσιάζει το κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης, καθώς πρόσφατα καταγράφηκαν εικόνες με εισροή υδάτων από την οροφή, που στη συνέχεια κατέληγαν στο παρκέ, καθιστώντας αδύνατη τη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων.

Σε αρχική ανάρτησή του, ο Σπαρτιατικός ΓΣ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μόνο θλίψη προκαλεί η κατάσταση στον μοναδικό αξιόλογο κλειστό χώρο του 1ου γυμνασίου που χρησιμοποιείται από τις ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ της πόλης μας με δεκάδες παιδιά καθημερινά και φυσικά από εκατοντάδες άλλα στα αντίστοιχα σχολεία. Και όλα αυτά στο κατώφλι του φετινού χειμώνα».

Διευκρινίσεις του ΔΣ
του Σπαρτιατικού
Το ΔΣ του Σπαρτιατικού ΓΣ επανήλθε στο θέμα, τονίζοντας: «Οι απόψεις που αναφέρονται στις δυο αναρτήσεις σχετικά με τα προβλήματα στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης και την κατασκευή κλειστού προπονητηρίου σε άλλο Δήμο, παρά το γεγονός ότι αναφέρονται σε υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός της πόλης μας, δεν απηχούν τις απόψεις του Δ.Σ. για τους παρακάτω λόγους:
α) Το Δ.Σ. μετά από δυο γραπτές παρεμβάσεις του προς τη σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σπάρτης είχε ενημερωθεί για την εγκατάσταση εργολαβίας αποκατάστασης της στεγανότητας της οροφής του κλειστού προπονητηρίου του 1 ου Γυμνασίου Σπάρτης, παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών και ευελπιστεί, εφ’ όσον τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.
β) Το Δ.Σ. συνεργάστηκε στενά με τις πρώην Περιφερειακές και Δημοτικές αρχές για την αξιοποίηση του οικοπέδου του Σπαρτιατικού Γ.Σ. προκειμένου σε αυτό το χώρο να δημιουργηθούν αθλητικές υποδομές που θα καλύπτουν όχι μόνο τις ανάγκες του συλλόγου
μας αλλά και των υπολοίπων συλλόγων της πόλης.

Η συνεργασία συνεχίζεται σε εξαιρετικό κλίμα και με τις νυν Περιφερειακές και Δημοτικές αρχές, κάτι που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για την ευόδωση της προσπάθειας για το καλό του αθλητισμού της πόλης μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος