Στη Λακωνία αντιπροσωπεία των Διεθνών Παιδικών Αγώνων (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 15:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Λακωνία αντιπροσωπεία των Διεθνών Παιδικών Αγώνων (ΦΩΤΟ)

Στη Λακωνία βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες αντιπροσωπεία του ΔΣ των Διεθνών Παιδικών Αγώνων (ICG). Κατά την παραμονή τους στον νομό, οι ιθύνοντες των Αγώνων είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων στους Δήμους Αν. Μάνης, Ευρώτα και Σπάρτης, οι οποίοι συμμετέχουν με αποστολές στους Αγώνες. Τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής των Αγώνων πραγματοποίησαν συνεδρίαση, κατά το διάστημα 2 έως 4 Οκτωβρίου στο Γύθειο, για την οργάνωση των 54ων Παιδικών Αγώνων, που θα διεξαχθούν το 2020 στην πόλη Κεσκεμέτ της Ουγγαρίας.

Την Επιτροπή αποτελούν ο πρόεδρος Igor Topole-Slovenia και οι Zlatko Kauran-Slovenia, Hugh Waters-U. K.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία και του προέδρου των ICG Torsten Rasch-Germany καθώς και του γενικού γραμματέα Richard Smith-USA. Επίσης, στις εργασίες συμμετείχαν και οι Έλληνες-μέλη του ΔΣ, οι κκ Νίκος Τζανάκος και Σπύρος Παυλάκος.

Με πληροφορίες-φωτο από Σωτήρης Πουλικόγιαννης

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα