Ο Τζ. Φιλιππάκος απαντά στον Πανγυθεατικό για το γήπεδο

Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 14:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Τζ. Φιλιππάκος απαντά στον Πανγυθεατικό για το γήπεδο

Στις 27/9/2019 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Μάνης με πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης  «Ανάκληση της υπ΄ αριθ. 168/2019 απόφασης του Δ.Σ. και λήψη νέας, σχετικά με την κατάταξη του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Γυθείου, σύμφωνα με το Ν. 4479/2017». Έπειτα από ψηφοφορία, το εν λόγω θέμα πήρε 13 αρνητικές ψήφους σε σύνολο από τις παρατάξεις των κκ Μιχαλολιάκου και Φιλιππάκου, ενώ «παρών» ψήφισε ο κ. Αναστασάκος.

Σε ανακοίνωσή της η «Ενωτική Κίνηση Μάνης», με επικεφαλής τον Τζανέτο Φιλιππάκο απαντά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανγυθεατικός ΓΣ.

Αναλυτικά, ο κ. Φιλιππάκος αναφέρει τα εξής:

«Στις 2 Οκτωβρίου 2019 σε τοπική ενημερωτική σελίδα του Γυθείου δημοσιεύτηκε ανακοίνωση του ΔΣ του Πανγυθεατικού στο οποίο αναφέρεται η αντίθεση του Διοικητικού συμβουλίου της ομάδας αναφορικά με τη γνώμη της αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τη ότι τάσσεται κατά του ιστορικού συλλόγου της πόλης του Γυθείου. Επιπροσθέτως, η ανακοίνωση χαρακτηριστικά αναφέρεται σε απώλεια σεβασμού της αντιπολιτεύσεως, τόσο στους παράγοντες της ομάδας, όσο και σε φιλάθλους και αθλητές αυτής. Συμπληρωματικά η ανακοίνωση κάνει αναφορά σε πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω απ’ την εν λόγω στάση της αντιπολίτευσης.

Ως Ενωτική Κίνηση Μάνης, ενημερώνουμε τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανγυθεατικού όσο και τους πολίτες πως ο Επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Μάνης εμπράκτως στο παρελθόν έχει στηρίξει την ομάδα της πόλης και θα συνεχίσουμε ως συνδυασμός να το πράττουμε και στο μέλλον. Εν αντιθέσει με τους ισχυρισμούς, ο συνδυασμός τάσσεται υπέρ την προώθησης του αθλητισμού εφόσον τηρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις που διασφαλίζουν την σωματική ακεραιότητα τόσο των φιλάθλων όσο και των αθλητών και αντιτίθεται σε οτιδήποτε διαφοροποιείται απ’ ότι ορίζει η νομοθεσία που διέπει το εν λόγω θέμα. Επ’ ουδενί η Ενωτική Κίνηση Μάνης δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες μα ούτε και να γίνει "αρεστή" προσφέροντας διευκολύνσεις, εφόσον απουσιάζει η νομιμότητα και δεν τηρείται ρητά η ισχύουσα νομοθεσία που αφορά τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων γενικότερα. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι μείζονος σημασίας και σαφέστατα πρέπει να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο το προαναφερθέν ζητούμενο.

Αγαπητά μέλη του ΔΣ του Πανγυθεατικού δεσμευόμαστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι ως προς την πλήρωση των προϋποθέσεων του νέου σταδίου ποδοσφαίρου και εφόσον διαπιστωθεί ότι ο χώρος είναι ικανός να φιλοξενήσει τόσο τους αθλητές όσο και τους φιλάθλους της ομάδας, θα δώσουμε όλοι δυναμικό παρόν στις κερκίδες υποστηρίζοντας με όλες μας τις δυνάμεις την προώθηση του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεστε εντός και εκτός γηπέδου».

Φωτο: Στέφανος Κορωναίος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα