Δίνεται η εκκίνηση της 31ης «Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας»

Απόσταση 257 χλμ. στη διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη θα καλύψουν οι ποδηλάτες

Σάββατο, 05 Οκτώβριος 2019 07:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δίνεται η εκκίνηση της 31ης «Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας»

Στη γραμμή της αφετηρίας της 31ης «Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας θα βρεθούν σήμερα Σάββατο (5/10), 400 περίπου ποδηλάτες. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 7:30΄ πμ από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) και οι αθλητές καλούνται να διανύσουν απόσταση 257 χλμ. από την Αθήνα στη Σπάρτη. Οι συμμετέχοντες αναμένεται να τερματίσουν στο άγαλμα του Λεωνίδα από τις 3:30΄ μμ έως τις 7:30 μμ του Σαββάτου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ποδηλατικές επιδείξεις από παιδιά του Σπαρτιατικού ΓΣ στον ίδιο χώρο, στην κάθοδο της οδού  Κων/νου Παλαιολόγου (έμπροσθεν του Ξενοδοχείου Cecil).

Στις 9:00 μμ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις κι απoνομές επάθλων στους αθλητές στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, ενώ η Φιλαρμονική του Δ. Σπάρτης θα ψυχαγωγήσει το κοινό από τις 8:00 μμ.

Αύριο Κυριακή (6/10) θα διεξαχθεί ο 30ος αγώνας αντοχής «Ξηροκάμπι 2019», στη διαδρομή Σπάρτη-Ξηροκάμπι, συνολικής απόστασης 35 χλμ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:15΄ το πρωί στον χώρο μπροστά από τα γυμνάσια της Σπάρτης.

«Τέτοιες δραστηριότητες προάγουν την πόλη μας και βοηθούν στην μελλοντική οικονομική της ανάπτυξη γι’ αυτό ζητάμε την βοήθεια όλων και κυρίως την δική σας, για την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού», αναφέρει η αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σπάρτης κ. Γεωργία Ζαχαράκη.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα