Εκατοντάδες χιλιάδες περιφέρονται χωρίς ονόματα και χαρτιά

Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019 13:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η Ελλάδα έχει ήδη κατανικηθεί στο μεταναστευτικό. Η κατάσταση είναι πρωτοφανής και μέχρι σήμερα μη διαχειρίσιμη.

Όσοι νομίζουν ότι είναι μόνο η Μόρια ή η Σάμος το πρόβλημα, πλανώνται πλάνην οικτράν. Η χώρα είναι ένα σκορποχώρι όπου εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες περιφέρονται χωρίς χαρτιά, χωρίς ταυτότητες και χωρίς τα πραγματικά τους ονόματα.

Μόνο στους νομούς Αχαΐας - Ηλείας υπάρχουν 8.000 - 10.000 Πακιστανοί, τους οποίους είναι αδύνατον να τους διαχειριστεί το ελληνικό κράτος γιατί εσκεμμένα έχουν καταστρέψει όλα τα χαρτιά τους, δεν δηλώνουν ποιοι είναι και μέσω των κινητών τηλεφώνων τους ενημερώνουν κι άλλους να έρθουν εδώ, «γιατί δεν υπάρχει καμία πίεση. Έλα και βλέπουμε».

Η Ελλάδα δεν μπορεί να στείλει πίσω στο Πακιστάν κανέναν γιατί α) δεν έχει διακρατική συμφωνία με τη χώρα αυτή και β) ποιους να γυρίσει πίσω όταν δεν έχουν χαρτιά και ονόματα;

Η κατάσταση έχει πάρει εξωφρενικές διαστάσεις από την δράση κυκλωμάτων που τους πλαστογραφούν χαρτιά ή τους παντρεύουν εικονικά με τσιγγάνες έναντι 1.000 - 1.500 ευρώ.

Οι κρατικές αρχές ανακαλύπτουν όλα αυτά τα κόλπα και δεν υπογράφουν αιτήματα παραμονής των ανθρώπων αυτών που στο τέλος περιφέρονται σε χωράφια και πλατείες -έχετε πάει στο κέντρο της Αθήνας;- μέχρι να δουν τι θα γίνει.

Κρατηθείτε τώρα: Οι μετανάστες που περιφέρονται σε όλη τη χώρα, χωρίς χαρτιά και ονόματα ξεπερνούν τις 600.000 και δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτή η αδιανόητη εισβολή -καλή ή κακή δεν το χαρακτηρίζω- που συνεχώς αυξάνεται.

Όπως έγραψα στην αρχή του κειμένου, η Ελλάδα έχει κατανικηθεί στο μεταναστευτικό και αυτό θα γίνεται πολύ χειρότερο μέρα με τη μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος