Η Μονεμβασιά στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Πρωτομαγιάς

Όγδοη στις προτιμήσεις των επισκεπτών η γραφική κωμόπολη

Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2015 22:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Μονεμβασιά στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Πρωτομαγιάς

Μπορεί να μην έχουν περάσει πολλές μέρες από τις διακοπές του Πάσχα, όμως η επόμενη ευκαιρία για απόδραση δεν αργεί καθόλου να έρθει. H Πρωτομαγιά πλησιάζει και διαμορφώνει ένα τριήμερο που αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για μικρές, ή όχι και τόσο, εκδρομές. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και παρουσιάζει τους δέκα  πιο δημοφιλείς προορισμούς για εκείνες τις ημέρες.   

Την ιταλική πρωτεύουσα φαίνεται να επιλέγουν και φέτος οι Έλληνες, αφού η Ρώμη παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεών τους και γι’ αυτή τη χρονιά. Παρόλα αυτά, για την Πρωτομαγιά οι Έλληνες δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στις ομορφιές της Ελλάδας, και όχι του εξωτερικού, αφού συγκριτικά με πέρυσι, οι ελληνικοί προορισμοί υπερισχύουν. Πιο συγκεκριμένα, το 2014 από τους δέκα κορυφαίους προορισμούς οι επτά ήταν εξωτερικού, ενώ φέτος μόνο τρεις είναι εκτός Ελλάδος.

Αναλυτικά, φέτος στη δεύτερη θέση εμφανίζεται το Ναύπλιο, εκθρονίζοντας το Λονδίνο που πέρυσι είχε αυτή τη θέση, το οποίο αυτή τη χρονιά πέφτει στην έκτη. Ακολουθούν η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα και η Κωνσταντινούπολη, στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, διατηρώντας και οι τρεις τις περσινές τους θέσεις.  Η γραφική Ύδρα κάνει την εμφάνισή της στην έβδομη θέση, με τη Μονεμβασιά να ακολουθεί στην όγδοη. Σπέτσες και Ρέθυμνο ολοκληρώνουν τη δεκάδα των προτιμήσεων των Ελλήνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα